Kami menawarkan perbandingan harga bagi semua pembekal kereta sewa bebas yang utama.

Cari kereta

Perbatuan tanpa had
Termasuk insurans semua standard
Bandingkan semua pembekal
Tiada bayaran kad kredit
Membebaskan pembatalan untuk 48 jam
Memecahkan bantuan
Dijamin harga yang hebat

Kereta Sewa Bari Lapangan Terbang

Itali telah selama bertahun - tahun menjadi salah satu destinasi pelancongan paling popular di Eropah dan ia adalah mudah untuk memahami mengapa ini berlaku. Antara kawasan luar bandar yang menakjubkan dan masakan tempatan yang lazat, Itali undian di atas setakat drive indah bimbang. Bermula dari bandar sibuk dan menawan Kampung negara dan budaya yang sarat Galeri dan Muzium, pelancong boleh mengharapkan peluang tidak terhad untuk pengembaraan yang tulen dan keseronokan meniup fikiran. Bila - bila masa anda melancong ke Itali, anda akan sentiasa menikmati layanan dari penduduk setempat yang mesra dan menawan. Dengan Bari airport kereta sewa, anda akan mempunyai masa yang hebat untuk menerokai bandar Bari dalam gaya.

Lapangan Terbang Bari terletak terletak 11 km dari bandar Bari di Itali. Lapangan Terbang ini kini berkhidmat dengan beberapa syarikat penerbangan antarabangsa seperti Alitalia, British Airways, syarikat penerbangan tambang murah Ryanair dan Lufthansa. Di Lapangan Terbang, penumpang boleh menikmati menggunakan pelbagai jawatan tertinggi dan kemudahan termasuk kedai Hadiah, Kompleks bebas cukai, Restoran, kafe dan Bar. Kereta sewa Syarikat akan membuat ia lebih mudah bagi anda untuk Tempahan Lawatan bandar dan dapat menghargai dengan tarikan - tarikan pelancong kaya. Sebaik - baiknya, bandar Bari terletak di Selatan Itali di Puglia rantau. Bandar telah menjadi antara destinasi utama di Itali terutamanya di kalangan orang - orang yang pergi untuk percutian percutian pendek. Bari menawarkan pelancong pelbagai tarikan sejarah dan budaya yang baik dan juga pantai - pantai berpasir yang cemerlang. Bandar secara amnya terdiri daripada an bandar lama yang mengagumkan dan bandar lama yang bersempadan sekata dengan Adriatic biru.

Lawatan berjalan/memandu adalah cara terbaik untuk pengunjung untuk melihat tarikan kebudayaan dan sejarah yang kaya di bandar Bari. Di tengah - tengah bandar lama, anda akan menemui Basilica of St. Nicholas. Ditubuhkan kembali pada 1087, Gereja bertujuan untuk menempatkan tinggalan St. Nicholas yang dicuri. Bandar lama akan menarik perhatian anda kerana ianya cukup mengesankan. Ia adalah sebuah rumah kepada juga terkenal tempat - tempat bersejarah seperti Muzium Provinciale Pinacoteca dan Basilica St Nicholas yang layak melawat terutama oleh orang yang berminat untuk belajar tentang warisan menarik Bari. Perkhidmatan Penyewaan Kereta akan memberi anda masa yang hebat jika anda bercadang untuk pergi bersiar - siar dan membeli - belah di Bari. Di samping itu, Bandar - bandar berhampiran yang sama - sama menarik seperti bandar Altamura dan layak lawatan juga dengan kereta anda.

Destinasi koleksi

Peta:

Ulasan

2,500 pengguna telah menilai kita terus

9.1 / 10
TargetCarHire.com
Ulasan dalam talian

50,000 pengguna telah menilai kereta sewa pembekal kami dalam talian

9.0 / 10
Trustpilot
8.4 / 10
Review Centre