Oferim o comparaţie între toţi furnizorii principali şi independenţi de închirieri de maşini

Închirieri maşini

Kilometraj nelimitat
Include toate asigurările standard
Comparaţi 1.150 furnizorii
Nici un comision carte de credit
Anulare gratuită în decurs de 48 de ore
Asistenţă auto
Modificare gratuită a comenzii

Închirieri Mașini Girona Aeroport

Aeroportul Girona se află la Costa Brava aproape Girona City. Acest aeroport servicii Costa Brava, Barcelona, Pirinei şi zona înconjurătoare. Mii de turisti vin prin aeroport în fiecare săptămână să se bucure de plajele de nisip alb la Costa Brava şi fantastice cristal clar apele calde ale Mării Mediterane. O maşină de închiriere este o alegere inteligentă de transport la Girona călători despre în loc de bazându - se pe taxiurile locale care percepe exorbitante sau autobuzele locale, care straturi drumuri la ore neregulate.

Există o atmosferă liniştită distinct atunci când daţi jos la aeroport. Modeste volumul traficului de pasageri este experimentat pentru a justifica un serviciu excelent din toate. Prin urmare, nu este surprinzător să se bucure de servicii de închiriere auto stelare la ghişeele de conducere la aeroport pentru a facilita procedura de închirieri auto. Cu toate acestea, acest aeroport este în expansiune cu Rynair folosind Girona ca hub - ul preferat de călătorie europene. Prin urmare, mai mult trafic este aşteptat în curând.

Aeroportul este setat pentru a extinde serviciile sale, care variază de la ghiseele de check - in pentru servicii de închiriere auto. Acesta joacă un rol foarte instrumentale în care să permită pasagerilor primite pentru a muta din aeroport rapid şi fără probleme fara congestionarea zona. Deşi pot exista autobuze si taxiuri serviciu pasagerilor care sosesc, acestea nu pot fi regulate şi costisitoare. Un serviciu de închiriere este ideal pentru a vă deplasa din aeroport rapid în special cu o pre - rezervare. Masina solicitată este gata şi aşteaptă pentru pasageri să debarce şi se semnează formularul lansare masina. Călătorii pot conduce auto la Barcelona sau Girona cu un vehicul care poate fi echipat cu GPS facilitate.

Aceste servicii profesionale sunt amplasate strategic în incinta aeroport pentru comoditatea final. O flotă mare de modele de autoturisme este disponibil pentru a satisface cerinţele de călători. Masini low - cost de buget pot fi închiriate pentru a satisface la persoanele singure sau sedan de familie, precum şi Monovolumele au pot fi selectate pentru familii sau grupuri mici sub 7 persoane. Autoutilitare cu o capacitate de 12 - 15 sunt disponibile la cerere. Anumitor termeni si conditii trebuie îndeplinite din punct de vedere pentru a asigura un succes de închiriere la aeroport. Aceasta poate include o permisul valabil fără penal sau înregistrare DUI. Un record de conducere curat este un plus suplimentare pentru a asigura închirierea. Conducătorii auto trebuie să fie cel puţin 21 de ani în timp ce Monovolumele au şi camionete pot solicita de conducere minim 25 de ani.

Destinație de Colectare

Hartă:

Comentarii noastre

2.500 utilizatori ne-au evaluat direct

9,5 / 10
TargetCarHire.com
Comentarii online

50.000 utilizatori au evaluat furnizorul nostru de închirieri auto online

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre