Kami menawarkan perbandingan harga bagi semua pembekal kereta sewa bebas yang utama.

Cari kereta

Perbatuan tanpa had
Termasuk insurans semua standard
Bandingkan semua pembekal
Tiada bayaran kad kredit
Membebaskan pembatalan untuk 48 jam
Memecahkan bantuan
Dijamin harga yang hebat

Kereta Sewa Girona Lapangan Terbang

Lapangan Terbang Girona terletak di Costa Brava berdekatan dengan bandar Girona. Lapangan Terbang ini Perkhidmatan Costa Brava, Pyrenees, Barcelona dan kawasan sekitarnya. Beribu - ribu pelancong datang melalui Lapangan Terbang setiap minggu untuk menikmati pantai berpasir putih di Costa Brava dan air suam jernih hebat dari Laut Mediterranean. Penyewaan Kereta merupakan pilihan yang bijak untuk pengangkutan di Girona perjalanan kira - kira dan bukan bergantung kepada tempatan untuk dijadikan teksi yang mengenakan caj exorbitantly atau bas - bas tempatan yang pelayaran sebagaimana jalan raya pada waktu yang tidak teratur.

Terdapat suasana yang jelas tenang apabila melangkah di Lapangan Terbang. Sederhana jumlah trafik penumpang mengalami untuk menjamin perkhidmatan yang cemerlang dari semua pihak. Oleh itu, ianya tidak menghairankan untuk menikmati perkhidmatan Penyewaan Kereta cemerlang di kaunter utama di Lapangan Terbang untuk memudahkan prosedur rent - a - car. Walau bagaimanapun, Lapangan Terbang ini berkembang dengan Rynair menggunakan Girona sebagai hab perjalanan Eropah yang diutamakan. Oleh itu, lebih banyak lalu lintas dijangka tidak lama lagi.

Lapangan Terbang terletak memperluaskan perkhidmatannya dari Meja Daftar - Masuk untuk Perkhidmatan Penyewaan Kereta. Kedua memainkan peranan yang sangat memainkan peranan penting dalam membolehkan penumpang masuk bergerak keluar dari Lapangan Terbang dengan cepat dan lancar tanpa congesting di kawasan. Walaupun mungkin ada bas dan teksi kepada perkhidmatan ketibaan penumpang, ini mungkin tidak biasa dan mahal. Besi adalah ideal untuk bergerak keluar dari Lapangan Terbang dengan pantas terutamanya dengan pra - tempahan. Kereta diminta sentiasa bersedia dan menunggu penumpang yang turun dan menandatangani borang keluaran kereta. Pelancong boleh memandu sendiri ke Barcelona atau Girona dengan kenderaan yang boleh dilengkapi dengan kemudahan GPS.

Perkhidmatan profesional ini strategik terletak di di premis Lapangan Terbang untuk keselesaan muktamad. Armada pelbagai model kereta ada disediakan untuk memenuhi keperluan para pelancong. Kos rendah bajet kereta boleh disewa bagi memenuhi keperluan individu tunggal atau barisan keluarga serta MPVs boleh dipilih bagi keluarga atau kumpulan kecil di bawah 7 orang. Van dengan kapasiti tempat duduk sebanyak 12 - 15 disediakan atas permintaan. Terma dan syarat tertentu mestilah sah berpuas hati untuk memastikan besi berjaya di Lapangan Terbang. Ini mungkin termasuk pemandu sah Lesen dengan tiada jenayah atau rekod DUI. Rekod memandu yang bersih adalah satu plus tambahan untuk mendapatkan dalam Penyewaan. Pemandu mestilah sekurang - kurangnya 21 tahun semasa MPVs dan Van mungkin memerlukan pemandu minimum umur 25 tahun.

Destinasi koleksi

Peta:

Ulasan

2,500 pengguna telah menilai kita terus

9.5 / 10
TargetCarHire.com
Ulasan dalam talian

50,000 pengguna telah menilai kereta sewa pembekal kami dalam talian

9.0 / 10
Trustpilot
8.4 / 10
Review Centre