Tarjoamme kaikkien suurimpien ja itsenäisten autonvuokraajien hintavertailun

Hae autonvuokrausta

Hae
Rajoittamaton mittarilukema
Sisältää kaikki standardin vakuutukset
Vertaa auton vuokrauksen
Ei luottokortti maksuja
Maksuton peruutus 48 tuntiin
Tiepalvelu
Maksuton muutosoikeus

Autovuokraamo Menorcan Lentokenttää

Välimeren Lomakoti Baleaareilla voi olla seuraava kohde, jos rakastat antiikin Välimeren alueen kulttuuriin ja kreikkalaisessa mytologiassa. Menorcan lentokenttä on saapumisesta kohta sinulle tällä alueella. Lentokenttä on 4,5 kilometriä lounaaseen Mahon, Menorca saaren pääkaupunki. Menorca, Mallorca ja Ibiza ovat kolmen suosituimmista paikoista Välimerellä, koska sää, luonnon kauneus, houkutteleva rannasta ja ainutlaatuinen villieläimistä.

Menorcan lentokenttä on rakennettu vuonna 1969, mutta kun osittainen katto romahtaa se rakennettiin uudelleen vuonna 2008. Yli 2 miljoonaa matkustajaa tämä lentokenttä vuosittain. Tämä lentokentältä viikoittain ja kausitarjouksia lennot kaikki tärkeimmät kaupungit ja pääkaupungeissa muun tarjotaan vierailijoille. Tällä lentokentällä on myös linkitetty lennot muissa osissa maailmaa. Lentokentän on varustettu myymälä, parkkipaikka, Autonvuokraus ja Lentokenttäkuljetus Ravintolat.

Pääkaupunki Mahon on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Menorcan lentokentältä. Mahon sijaitsee Menorcan itärannikolla ja kuuluisa johtuu sen luonnonsatamasta. Se on syvin luonnollinen satama maailmassa ja airport vuokra - autot ovat saatavilla on haluat matkustaa ympäri. Menorcan saaren tarjoaa sekoitus paikallisia ja siirtomaa - arkkitehtuuri. Se on myös paikka, jossa turisteja löytää kulttuurien sekoitus. Kesäisin voit nauttia fiestas saaren eri aloilla. On myös kansainvälinen ooppera viikko, kansainvälinen urkumusiikin festivaali, kesän musiikkifestivaalit ja konsertteja kesäaikaan. Joten voi helposti tulla täällä viettää ikimuistoisen loman tällä kauniilla saarella.

Se kestää vain kymmenen minuuttia keskusta päässä Menorcan lentokentältä. Lisäksi vuokra - autolla taksi tarjolla myös lentokentän terminaalille. Jos olet nälkäinen, kuin matkalla keskustaan voisit viettää aikaa paikallisissa ravintoloissa voit nauttia paikallisia ruokia, jotka vaikuttavat voimakkaasti Välimeren alueen kulttuuriin. Turistit voivat varata hotelli tai Lomakeskus lentokentän terminaalille. Jos sinulla on varaus, kuljetukset voidaan järjestää hotellilta. Menorcan lentokenttä on myös keskus Matkailu - ja matkatoimistoja. Siksi matkojen järjestämistä on melko helpompaa tämä lentokentältä. Menorca voit myös käydä viereisen Baleaarit liian.

Kokoelman kohde

Kartta:

Arviot

Yli 2 500 käyttäjää on arvioinut meidät

9,2 / 10
TargetCarHire.com
Arvostelut verkossa

Yli 50 000 käyttäjää on arvioinut autonvuokrausyrityksen

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre