Vi tilbyder en prissammenligning for alle store og uafhængige udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Inkluderer alle standardforsikringer
Sammenlign 1.150 biludlejningsselskaber
Ingen kreditkortgebyrer
Gratis aflysning op til 48 timer
Vejhjælp
Gratis ændring

Billeje Menorca Lufthavn

En Middelhavet ferie i Baleariske Øer kan være din næste destination, hvis du elsker gamle Middelhavet kultur og græsk mytologi. Menorca lufthavn er ankomst punkt for dig i denne region. Lufthavnen er beliggende 4,5 kilometer sydvest for Mahon, hovedstaden i Menorca ø. Menorca, Mallorca og Ibiza er de tre mest populære steder i Middelhavet på grund af vejret, naturlig skønhed, attraktive havet strande og unikke vilde liv.

Menorca lufthavn blev bygget i 1969, men efter en delvis taget kollaps blev den genopbygget i 2008. Mere end 2 millioner passagerer passerer gennem lufthavnen hvert år. Fra denne lufthavn tilbydes ugentlige og årstidens flyrejser til alle de større byer og hovedstæder i Europa til besøgende. Sammenkædede flyrejser fra andre områder i verden er også til stede i denne lufthavn. Denne internationale lufthavn er udstyret med toldfri butik, parkering, Biludlejning og lufthavnen restauranter.

Hovedstad Mahon er blot få minutters kørsel fra Menorcas lufthavn. Mahon er placeret på den østlige kyst af Menorca og berømte på grund af sin naturlige havn. Det har andet dybeste naturhavn i verden og fra lufthavnen udlejningsbiler er tilgængelige er du ønsker at rejse rundt. Øen Menorca tilbyder en blanding af lokale og koloniale arkitektur. Det er også et sted, hvor turister kan finde en blanding af forskellige kulturer. Hele sommeren kan du nyde fiestas i forskellige områder af denne ø. Der er også internationale opera uge, international organ festival, sommer musikfestivaler og koncerter i sommerperioden. Så kan du nemt komme her til at tilbringe en mindeværdig ferie på denne smukke ø.

Det tager kun 10 minutter at komme til bycenter fra Menorcas lufthavn. Ud over Biludlejning er taxaer også tilgængelige fra lufthavnsterminalen. Hvis du er sulten, kunne end på vej til byens centrum du tilbringe lidt tid i de lokale restauranter til at nyde det lokale køkken, som er stærkt påvirket af Middelhavets kultur. Turister kan booke hotel eller resorts fra lufthavnsterminalen. Hvis du har en reservation, kan der arrangeres transport arrangement fra hotellet. Menorca lufthavn er også knudepunkt for turist - og rejsebureauer. Derfor gør arrangering af rejser er ganske lettere fra denne lufthavn. Fra Menorca, kan du også besøge de nærliggende Baleariske Øer også.

Indsamling destination

Kort:

Vores vurderinger

2.500+ brugere har vurderet os

9,2 / 10
TargetCarHire.com
Vurderinger online

50.000+ brugere har vurderet vores biludlejningsleverandør

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre