Compari 1.150 companyies en més de 31.000 ubicacions. Millor preu garantit.

Cotxe de lloguer

Quilòmetres Il·limitats
Assegurança de Responsabilitat Civil
Protecció Contra el Robatori
Càrrec per Ubicació Privilegiada
Impostos Locals
Taxes i Sobrecàrrecs
Sense Càrrecs per Targeta de Credit

Lloguer Cotxes Aeropuerto de Menorca

Has estat a la Menorca? Si vostè té, llavors vostè probablement ha escalonat peu a l'aeroport de Menorca quan li va arribar aquí i vostè ha de saber sobre la increïble serveis que aquest aeroport proporciona als seus clients. Aquest aeroport s'anomena l'aeroport de Maó. Aquest lloc va ser establert el 24 de març de 1969. Té setze portes i la capacitat de transport de més de dos milions de passatgers cada any. És un lloc agradable per viatjar a si esteu de vacances. La seva família li encantarà el medi ambient i vostè serà capaç d'educar - se sobre la història d'Espanya.

Quan arribes a l'aeroport té moltes opcions de transport per triar. Pots descobrir aquesta gran ciutat en taxi, autobús, o fins i tot obtenir un cotxe de lloguer. Hi ha els taxis que estan disponibles a la terminal d'arribades. També hi ha molts serveis de lloguer de cotxes que estan disponibles per a que triï. Una dels serveis de lloguer de cotxes que és bastant popular en aquest aeroport és el lloguer de cotxes Menorca. Vostè pot anar a qualsevol lloc que vostè desitja a Menorca en el seu cotxe de lloguer. Hi ha molts cotxes que pot escollir de manera no cal que es preocupen per no trobar un cotxe que li farà sentir - se còmodes. Els serveis de lloguer de cotxes són molt assequibles i se li cobrarà basat en quants dies utilitza el cotxe. Pots reservar el teu cotxe de lloguer en línia si voleu. Tot el que has de fer és donar les seves dades personals en línia mentre es reservar el seu bitllet d'avió. És molt simple i vostè serà capaç de completar l'aplicació dins en línia en pocs minuts. Quan arribeu a l'empresa de lloguer de cotxes li demanarà que mostren les dades d'identificació i llavors se li donarà les claus al cotxe immediatament.

Hi ha moltes atraccions turístiques a veure a Menorca, Espanya. Si vas a aquesta ciutat hauria de passar una estona al parc nacional. Aquest parc té molta bellesa i vegetació que us farà sentir molt relaxats i còmode. També vostè pot anar a nedar al llac Menorca si voleu. És un dels llacs més grans d'Europa i no et penediràs visitar aquest lloc popular. També hi ha molts centres comercials i restaurants on podeu passar el seu temps. També hi ha moltes especialitats diferents que es poden trobar als restaurants. Imprescindible reservar el seu bitllet tan aviat com sigui possible perquè no hi ha infraestructures fantàstic i arquitectura que hauria de veure. Vostè no serà decebut durant la vostra estada en aquesta bella ciutat i no vol abandonar a causa d'un entorn meravellós que Espanya té per oferir.

Recollir La Ubicació

Mapa:

Nostres clients

2.500 usuaris han Valorat amb nosaltres directament

9,2 / 10
TargetCarHire.com
Comentaris En línia

50.000 usuaris han valorat els nostres proveïdors de lloguer de cotxes en línia

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre