Nudimo upoređivanje cena svih najvećih i nezavisnih kompanija za najam automobila

Najam automobila

Neograničena kilometara
Kasko osiguranje
Zaštita od učešća trećeg lica
Bez provizije na plaćanje kreditnom karticom
Zaštita od krađe
Nema naknade za prepravke rezervacije
Najbolja cena zagarantovana

Iznajmiti Auto Furteventura Aerodrom

Furteventura aerodrom je ostrvo aerodrom od Furteventura i nalazi se u Puerto del Rosario. Ovaj aerodrom je takođe se naziva aerodroma El Matorral. To je veliki aerodrom koji se nalazi u veliиanstvenom ostrvu Furteventura. Mnogi turisti dolaze u Furteventura privesti kraju lepa lokaliteta ovaj divan ostrvo.

Ovaj aerodrom ima mnogo načina transporta nudi svojim putnicima, tako da osobe ne moraju da brinete o tome ne da je put do njihovih lokacija. Tamo je autobus transporta, a autobusi idu od svakih dvadeset do trideset minuta. Da biste pronašli uhvatim taksi da te povezem, moraćete da hoda 5 do 10 minuta od dolaska terminala. Taksija nije skupa i predstavljaju odličan način prevoza, kada tražite na povoljan način da zaobiđete ostrva. Takođe možete da knjiga privatnim prevozom u kojoj upravljačkog programa će se sastati te kad sletite na aerodromu spreman da te vodim gde želite da odem. Osim toga, kompanije za iznajmljivanje kola mogu biti unajmljeni ovde. Mogu da iznajmim auto sa Furteventura aerodroma, tako da mogu da vozim oko ovog ostrva i da istražite to. Da iznajmimo auto morate popuniti Jednostavan obrazac, i uverite se da imate dozvolu kod sebe. Možete posjetiti sva mesta koje želite u redosledu koji želite.

Ima toliko mesta da vidim kad si u Španiji i na ostrvu Furteventura. Možete posjetiti lepe plaže ovog otoka. Takođe možete posetiti plažu Corralejo glavnog i Olivia plaža je takođe sjajno mesto za posetu na vreo dan. Postoje mnoge parkove, šoping centri, vodenih parkova, muzeja, i golf terena, jer i oni su super mesta u posetu sa porodicom kada se nalazite u Furteventura.

Kada ste na ovaj aerodrom može uništiti prehrambene proizvode sa raznim restoranima i barovima. Fiore di u kafeu u ovaj aerodrom služi usta zalivanje hranu i ovaj restoran je narodni prvi izbor kad se vrate na aerodrom. Takođe postoje različite šoping centre, tako da možete da kupite neocarinjeno artikle i da se sve stavke koje ćete morati dok na u Furteventura, u Španiji. Kada kod ovde možete u čekaonici i odmoriti nekoliko sati pre nego što tvoj let polazi sa aerodroma. Ovo mesto je neverovatno mesto biti kad ste na odmoru, jer postoji mnogo posla ovde. To je zaista ostrvo koje je pun mnogih čuda. Ako želite da ide na odmor treba da završiš tvoja karta za Furteventura uskoro!

Preuzimanje

Mapa:

Nam kritike

2.500 korisnici nas ocenili direktno

8,8 / 10
TargetCarHire.com
Kritike na internetu

50.000 korisnici ocenili snabdevač iznajmljivanje nam auto na mreži

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre