Compari 1.150 companyies en més de 31.000 ubicacions. Millor preu garantit.

Cotxe de lloguer

Quilòmetres Il·limitats
Assegurança de Responsabilitat Civil
Protecció Contra el Robatori
Càrrec per Ubicació Privilegiada
Impostos Locals
Taxes i Sobrecàrrecs
Sense Càrrecs per Targeta de Credit

Lloguer Cotxes Aeropuerto de Fuerteventura

L'aeroport de Fuerteventura és una illa de l'aeroport de Fuerteventura i està situat a Puerto del Rosario. Aquest aeroport es coneix també com l'aeroport de El Matorral. És un gran aeroport que es troba en la magnífica illa de Fuerteventura. Molts turistes vénen a gaudir de bells llocs d'aquesta increïble illa de Fuerteventura.

Aquest aeroport té moltes maneres de transport per oferir als seus passatgers, per tal que els individus no han de preocupar - se per no tenir una manera de portar a la seva ubicació. Hi ha autobusos transport, i el autobús de cada vint a trenta minuts. Per trobar un taxi per donar - li un viatge, vostè haurà de caminar cinc a deu minuts de la terminal de l'arribada. Taxis costa gaire i són una gran manera de transport Quan vostè està buscant una manera assequible a l'illa. També podeu reservar transport privat en el qual un conductor a conèixer quan la terra a l'aeroport preparat portar - lo on vols anar. A més, empreses de lloguer de cotxe pot contractar aquí. Podreu llogar un cotxe a l'aeroport de Fuerteventura per tal que pugui conduir al voltant d'aquesta illa i explorar. Per llogar un cotxe que cal emplenar un senzill formulari i assegureu - vos que teniu la llicència amb vostè. Es pot visitar tots els llocs que voleu en l'ordre que voleu.

Hi ha tants llocs per veure quan sou a Espanya i a l'illa de Fuerteventura. Podeu visitar les boniques platges d'aquesta illa. També podeu anar a la platja de Corralejo Main i Olivia Beach també és un gran lloc per visitar en un dia calorós. Hi ha molts parcs, centres comercials, parcs aquàtics, museus i camps de golf perquè també són sorprenents llocs per visitar amb la família quan estàs a Fuerteventura.

Quan vostè a aquest aeroport vostè pot consumir aliments a partir dels diversos restaurants i bars. eL Café di Fiore en aquest aeroport serveix menjar de la boca de reg i aquest restaurant és la primera opció de la gent quan vénen a l'aeroport. També hi ha diversos centres comercials, així que vostè pot comprar articles duty free i obtenir tots els elements que es necessiten, mentre que en el seu viatge a Fuerteventura, Espanya. Quan aquí també pot esperar a la sala d'espera d'i descansar durant unes hores abans de la sortida del vol de l'aeroport. Aquest lloc és un lloc increïble per ser quan estan de vacances perquè no hi ha molt a fer aquí. Realment és una illa que és ple de moltes meravelles. Si voleu anar a vacances imprescindible reservar el seu bitllet a Fuerteventura aviat!

Recollir La Ubicació

Mapa:

Nostres clients

2.500 usuaris han Valorat amb nosaltres directament

8,8 / 10
TargetCarHire.com
Comentaris En línia

50.000 usuaris han valorat els nostres proveïdors de lloguer de cotxes en línia

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre